Bröllopsresa

Bröllopsresa

Att gifta sig är en av de största händelserna i livet och många vill därför kröna bröllopet med att åka på en smekmånad. Kanske kan man inte vara borta just en hel månad, men någon vecka eller iallfall några dagar brukar de flesta kunna åka iväg.

De flesta brudpar tycker att deras bröllopsdag tar slut alldeles för fort, allt som de planerat långt i förväg är över på några få timmar, men att åka på en romantisk och minnesvärd bröllopsresa förlänger bröllopskänslan. Det är också brudparets belöning för allt jobb de lagt ned på bröllopets alla förberedelser. På bröllopsresan kan paret äntligen varva ner och bara tänka på varandra samtidigt som de kan smälta alla intryck från bröllopet i lugn och ro.

Ibland har man avresan redan under bröllopskvällen och vinkar adjö till alla gästerna när man ger sig av, men det kanske är lugnare att resa först efter någon dag.

Många väljer att resa utomlands för att verkligen komma långt bort från vardagen, men det finns naturligtvis mycket att uppleva även i Sverige.

Och en bröllopsresa behöver heller inte vara extremt påkostad. Förhoppningsvis delar man resan med den person man älskar mest av allt på hela jorden, så det blir säkert innehållsrikt och minnesvärt även om man inte bor på lyxigaste hotellet.